Kost og ernæring er en naturlig indgangsvinkel til velvære og sundhed, fordi kosten bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv.

Ved at udrense og aflaste kroppen samt tilføre fødeemner som essentielle fedtstoffer, fibre, komplekse kulhydrater, proteiner, vitaminer og mineraler, er ernæringsterapien et vigtigt redskab til forbedring af basale organfunktioner.

Det er ofte netop nedsat eller ændret organfunktion, i for eksembel i fordøjelsen, som kan være den underliggende årsag til symptomer , andre steder i kroppen- hovedpine, overfølsomhed, astma, gigt mm.

Der er noget du selv kan gøre – også hvis du er blevet syg!

Ernæringsterapeutens fornemste opgave er at vejlede på den enkleste måde, og kan indrage urter, kosttilskud,homøopati mm.

Psykisk velvære og livsglæde har en stor indflydelse på kroppens funktioner, så ved at fokusere på personen som helhed, opnås størst effekt. I nogle tilfælde anbefaler jeg psykoterapi sideløbende med ernæringsterapien.

Er der grund til at få foretaget undersøgelser og analyser, benyttes først og fremmest sundhedsvæsenets tilbud. Hvor de ikke er dækkende, henvises til udvalgte laboratorier i privat regi