Helle Juul, Født i 1958

Jeg arbejder meget bredt med ernæring, og holder foredrag om mange emner. Jeg arbejder med motion, kost, Diabetes 1 og 2, allergi, vægttab, psoriasis, bulimi, anoreksi, livsstilsændringer. Min afsluttende hovedopgave var hvordan får man styr på blodsukkeret, hvilket jeg arbejder meget med i hverdagen, da dette har rigtig stor betydning for at undgå livsstilssygdommene.

Jeg arbejder på Sclerosehospitalet i Ry og har gjort i 25 år. Her kombinere jeg madlavning med undervisning og individuel kostsamtaler. Dette gør at jeg har meget stor erfaring i at lave mad/ diæter, til mennesker med overfølsomhed eller allergiproblemer, og ligeledes stor erfaring med autoimmune sygdomme og kost, og ikke mindst fordøjelsen.

Det sidst år har jeg arbejdet i en gruppe med forsker, diætist og ernæringsterapeut, på et projekt om D-vitamin og Sclerose.

Privat er jeg gift med Arne Dyrebjerg, vi har to voksne børn. En dejlig schæfer hund, som jeg går mange ture med.

Hvem er jeg?

  • Jeg har arbejdede med forebyggende sundhedsarbejde i 20 år på Sclerosehospitalet i Ry. Både ved at tilberede sund og velsmagende mad, udvikling af nye opskrifter, undervisning i grupper med livsstilsændringer, og individuel kostsamtaler og se på blodprøver ved en evt. vitaminmangel.
  • Sideløbende uddannet Ernæringsterapeut i 2006 ved center for Ernæring og terapi i København.
  • Uddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved Hover kost akademi.
  • Startede uddannelsen i 2011 ved Nordlysmassage i wellness Massage.
  • Uddannet i 2011 ved EU BIO TEK Skandinavia Kløfta til test for fødevarerallergi.
  • Selvstændig Ernæringsterapeut og massør i Ry.